Nakon dvije godine

Ivan Lendrić se vratio u Željezničar

Lendrić se tako nakon dvije i pol godine vratio na ”Grbavicu” na kojoj je bio miljenik domaćih navijača.
Sport / Nogomet | 07. 01. 2020. u 17:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera



Ivan Lendrić (27), hrvatski nogometaš, potpisao je jednoipogodišnji ugovor, uz opciju produženja na još godinu dana, sa FK Željezničar, te se tako nakon dvije i pol godine vratio na ”Grbavicu” na kojoj je bio miljenik domaćih navijača, istaknuli su iz drugoplasiranog tima Premijer lige Bosne i Hercegovine poslije jesenjeg dijela sezone.

”Ivan Lendrić je rođen 8. kolovoza 1991. godine u Splitu. Prošao je omladinsku školu splitskog Hajduka, a po izlasku iz juniora odlazi u Zrinjski. Potom se vraća u Hajduk, te odlazi u belgijski Zulte Waregem.

Još je igrao za Lokomotivu, Kapfenberg, Sudtirol, Celje, Milsami, AOK Kerkyra, da bi u siječnju 2016. godine stigao na Grbavicu. Za Plave je odigrao 52 utakmice, postigao 31 pogodak i ubilježio šest asistencija”, navodi se u priopćenju za javnost FK Željezničar, u kojem kako prenosi Anadolija dodaju:

”Iz redova našeg tima odlazi u francuski Lens, a potom u Olimpiju iz Ljubljane. Iz Olimpije je prešao u rumunjski Hermannstadt. Na ljeto prošle godine stigao je u Zrinjski za koji je u ovoj sezoni odigrao 18 utakmica i postigao šest golova”.

Kopirati
Drag cursor here to close