Na pet godina

Željezničar potpisao petogodišnji sponzorski ugovor sa Macronom

- Jako smo ponosni na ostvareni dogovor i vjerujem da smo postavili nove standarde u bh. sportu. U narednom razdoblju Željezničar će nositi personalizirane dresove najvećeg kvaliteta i koristiti sponzorski paket milijunske vrijednosti.
Sport / Nogomet | 20. 12. 2019. u 14:44 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Renomirani svjetski proizvođač sportske opreme talijanski Macron i sarajevski Željezničar danas su u Bologni potpisali Ugovor o tehničko-poslovnoj suradnji u razdoblju od pet godina, s početkom od sezone 2020./2021.

Ugovor su potpisali Giovanni Maruzzi (Chief Sales Officer) i Tigran Avetisyan (Area Manager) u ime kompanije Macron te Mirza Ustamujić, član Uprave Željezničara.

"Jako smo ponosni na ostvareni dogovor i vjerujem da smo postavili nove standarde u bh. sportu. U narednom razdoblju Željezničar će nositi personalizirane dresove najvećeg kvaliteta i koristiti sponzorski paket milijunske vrijednosti. Naravno, radujemo se nastavku suradnje koja je bila ranije jako uspješna i rekao bih sretna što navijači kluba jako dobro pamte. Ovim je jedan od ciljeva za klub koji uskoro obilježava 100 godina ispunjen", istaknuo je Ustamujić nakon potpisa.

Predsjednik Uprave Admir Džubur istakao je da su ciljevi u potpunosti ostvareni, kada je ovaj proces u pitanju.

"Iako je sam proces dugo trajao, prvenstveno zbog visoko zacrtanih ciljeva, vjerovali smo kao Uprava i dali punu podršku gospodinu Ustamujiću da vodi proces do kraja i ovim putem mu se želim zahvaliti. Na kraju su postavljeni ciljevi u potpunosti ostvareni, čak premašeni. Ovo je put kojim Željezničar treba da ide", dodao je.

Potpisivanju Ugovora prisustvovali su i Adnan Džindo, predsjednik Skupštine Kluba i Abdurahman Drkić, član Uprave Kluba, priopćeno je iz Željezničara.

Kopirati
Drag cursor here to close