Na kraju je Milan uspio realizirati transfer

Charles De Ketelaere novi igrač Milana

De Ketelaere je ponikao u omladinskom pogonu Club Bruggea, a za klub je profesionalno debitirao 2019. godine. U jesen 2020. debitirao je za belgijsku reprezentaciju i od tada je za skupio osam nastupa i postigao jedan gol.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2022. u 01:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milan je sinoć i službeno doveo pojačanje koje je lovio cijelog ljeta. Riječ je o Charlesu de Ketelaereu, 22-godišnjim veznjakom koji dolazi iz Club Bruggea za odštetu od 36 milijuna eura, uključujući i bonuse.

Riječ je o možda i najvećem pojačanju Milana u eri direktora Paola Maldinija, budući je ‘novi Kevin de Bruyne‘, kako tepaju De Ketelaereu, bio najveća želja ‘Rossonera‘.

Na kraju je potpisao ugovor do ljeta 2027. godine, a u Milanu će nositi dres s brojem 90. De Ketelaere je ponikao u omladinskom pogonu Club Bruggea, a za klub je profesionalno debitirao 2019. godine. U jesen 2020. debitirao je za belgijsku reprezentaciju i od tada je za skupio osam nastupa i postigao jedan gol.

Može igrati na pozicijama ofenzivnog veznog i desnog krila, a krasi ga kreativnost i tehnička potkovanost.U Milanu su uvjereni da će Belgijanac biti veliko pojačanje u sezoni u kojoj brane naslov talijanskog prvaka. Nakon Divocka Origija De Ketelaere je drugo ovoljetno pojačanje Milana. Kao nova moguća pojačanja od ranije se intenzivno spominju Renato Sanches i Hakim Ziyech.

Kopirati
Drag cursor here to close