Sedma pobjeda u nizu

Inter pobijedio Atalantu i sačuvao prednost na vrhu

Inter je stigao i do sedme uzastopne pobjede u Serie A. Oni su u 26. kolu na Giuseppe Meazzi slavili s 1:0 protiv Atalante i time zadržali prednost na vrhu ljestvice.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2021. u 22:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj utakmici 26. kola Serie A Inter je pobijedio Atalantu s 1:0 i ponovo ima šest bodova više od najbližeg konkurenta Milana.

Pogodak za važna tri boda zabio je Milan Škriniar u 54. minuti.

Inter u prvom poluvremenu nije imao niti jedan udarac u okvir suparničkog gola, dok je Atalanta dva puta ozbiljno zaprijetila. Jednom je gol domaćina spasio Marcelo Brozović kojeg je lopta pogodila na crti gola, piše Hina.

U nastavku susreta gledali smo daleko bolji nogomet, a Inter je poveo u 54. minuti golom Milana Škriniara koji se najbolje snašao u gužvi nakon ubačaja iz kornera.

Samo tri minute kasnije Romelu Lukaku je imao sjajnu priliku za 2:0, krenuo je sam prema suparničkim vratima, no oklijevao je i Romero ga je dostigao izbivši loptu.

Atalanta je bila korak do izjednačenja u 68. minuti, no Zapata je pucao pored gola, dok je Murielov udarac u 76. minuti obranio Handanović. U 84. minuti odličnu priliku za izjednačenje je imao i Mario Pašalić, no niti on nije bio precizan.

Ivan Perišić je za Inter igrao do 85. minute, dok je Marcelo Brozović na terenu proveo 77 minuta. U suparničkim redovima Mario Pašalić je ušao u igru u 81. minuti.

Inter sada vodi na ljestvici sa 62 boda, šest više od Milana, dok Juventus na trećem mjestu ima 52 boda. Roma je četvrta sa 50 bodova, a petoplasirana Atalanta ima bod manje.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close