Serie A

AC Milan apsolvirao teško gostovanje i približio se Interu; Golčina Krunića

Milan na drugoj poziciji sada ima 56 bodova, tri manje od vodećeg Intera koji će u ponedjeljak ugostiti Atalantu, a četiri više od trećeplasiranog Juventusa.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2021. u 20:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Milana u nedjelju su u susretu su 26. kola talijanskog prvenstva kao gosti svladali Veronu sa 2:0 (1:0) te se primakli vodećem Interu na tri boda.

Milan je poveo sjajno izvedenim slobodnim udarcem Krunića u 28. minuti, a na konačnih 2:0 povisio je Dalot preciznim udarcem u 50. minuti.

Rade Krunić, koji je odigrao svih 90 minuta, najbolje je ocijenjeni igrač Milana. Rebić, Mandžukić i Ibrahimović nisu nastupili zbog ozljeda.

Milan na drugoj poziciji sada ima 56 bodova, tri manje od vodećeg Intera koji će u ponedjeljak ugostiti Atalantu, a četiri više od trećeplasiranog Juventusa. . Verona je osma sa 38 bodova.

Vrlo je zanimljivo bilo u dvije utakmice u kojima su se sastale momčadi koje se bore za ostanak u kojima je ukupno postignuto 12 pogodaka.

Parma je dva puta nadoknađivala zaostatak protiv Fiorentine da bi u 90. minuti prvi put i povela, ali na kraju nije uspjela prekinuti niz od 17 utakmica bez pobjede u Serie A jer je susret okončan rezultatom 3:3, dok je Crotone prekinuo svoj niz od sedam poraza zaredom te niz Torina od šest utakmica bez poraza pobjedom 4:2.

U prvom susretu dana Roma je kao domaćin svladala Genou sa 1:0 golom Mancinija. Edin Džeko nije nastupao zbog ozljede.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close