''Ponašao sam se kao kuja''

Iniesta priznao borbu s teškom bolešću

''Kad si u depresiji nemaš ništa. Ne osjećaš ništa. Jedva sam čekao noć kako bih mogao uzeti pilulu i odmoriti se'', priznaje Barcina legenda.
Sport / Nogomet | 27. 11. 2018. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Depresija u sportu nerijetko je tabu tema, no legendarni Barcelonin veznjak Andres Iniesta iskreno je progovorio o svojoj borbi s mentalnom bolešću.

''Kad si u depresiji nemaš ništa. Ne osjećaš ništa'', započeo je 34-godišnji veznjak koji sada nastupa za japanski Vissel Kobe, a onda otkrio šokantnu istinu:

"Jedva sam čekao noć kako bih mogao uzeti pilulu i odmoriti se."

A između ostalog, Iniestu je morilo i starenje te spoznaja da Barceloni više ne može dati svoj maksimum, prenosi Goal.com.

"Htio sam cijeli svoj život igrati u Barceloni, no jednostavno nisam mogao više dati svojih 100% za momčad", zaključio je Iniesta.

Iniestino raspoloženje utjecalo je i na njegovo ponašanje, a jedna od žrtvi bio je španjolski izbornik sa Svjetskog prvenstva, Fernando Hierro, koji je zamijenio otpuštenog Julena Lopeteguija.

"Hierro mi je objašnjavao zašto je Lopetegui dobio otkaz, no nisam razumio tu odluku, nisam se slagao s njim, i nije me bilo briga što je on govorio. Ponašao sam se poput kuje", zaključio je Iniesta.

Kopirati
Drag cursor here to close