Bliski kontakt na autoputu

Igrači Reala u Njemačkoj imali malu nezgodu

Oko 14:40 Real je konačno stigao u timski hotel koji se nalazi u samom centru Leipziga, a na vozačevoj strani autobusa bile su jasno vidljive ogrebotine od udarca.
Sport / Nogomet | 13. 02. 2024. u 00:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vraća se Lige prvaka. Utorak nam donosi prvu utakmicu osmine finala u kojoj se sastaju RB Leipzig i Real Madrid. Nogometaši Reala su po dolasku u Njemačku imali određenih problema. Naime, zbog štrajka u zračnoj luci, ‘kraljevi‘ su bili prisiljeni pomaknuti svoje putovanje kako bi izbjegli potencijalne probleme koji bi im narušili planove priprema za važan okršaj.

Umjesto direktnog leta za Leipzig, zrakoplov Real Madrida sletio je ovog ponedjeljka u 11.38 sati u Erfurt. Kako prenose mediji u Španjolskoj, Ancelotti i društvo potom su krenuli na putovanje autobusom dugo više od 160 kilometara koje je umalo završilo tragedijom.

Nezgoda se dogodila na autoputu A4, između Eichelborna i Nohra, vozač Toyote nije uočio autobus u trenutku kada je mijenjao vozne trake. Toyota je pretrpjela štetu u vrijednosti od oko 3.000 eura, dok razmjeri štete na Realovom autobusu još uvijek nisu poznati. Nakon kratkog zaustavljanja, svi koji su sudjelovali nastavili su bez većih problema, pojasnio je detalje ove nesreće njemački list Bild.

Prema izjavama svjedoka, vozač Toyote je ustvari želio snimiti svojim telefonom autobus Real Madrida pa je tom prilikom izgubio kontrolu nad automobilom. Putnici autobusa to nisu niti primijetili, oni koji su bili u vozilima iza autobusa jesu.

Srećom, igrači i tehničko osoblje koji su se nalazili u autobusu, nisu pretjerano osjetili sudar te su mogli bez problema nastaviti put. Oko 14:40 Real je konačno stigao u timski hotel koji se nalazi u samom centru Leipziga, a na vozačevoj strani autobusa bile su jasno vidljive ogrebotine od udarca.

"Liga prvaka se vratila, tu uvijek nekako uživamo. Pred nama je utakmica protiv ekipe koja igra nogomet visokog intenziteta. Moramo biti do kraja spremni na iskušenja kako u obrani, u napadu imamo kvalitetu. Iza nas je dobra serija, izgledamo dosta čvrsto, motivirani smo, atmosfera je dobra. Svi doprinose i ne žale se. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Do ove točke sezone došli smo u dobroj formi uz sve poteškoće koje smo imali. Uspjeli smo ih svladati zahvaljujući karakteru igrača", rekao je na presici Carlo Ancelotti.

Kopirati
Drag cursor here to close