Tužba na pomolu

Igrači Bayerna žele tužiti klub zbog neisplaćenih plaća

Ugledni njemački magazin "Bild" objavio je nedavno kako je Bayern donio odluku da neće nogometašu Bavaraca, Joshui Kimmichu, isplatiti plaću za period koji će ovaj nogometaš morati provesti u karanteni.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2021. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačka televizija BR u ponedjeljak je javila kako je Bayern definitivno odlučio da neće isplaćivati plaću onim igračima koji završe poput Kimmicha

Ugledni njemački magazin "Bild" objavio je nedavno kako je Bayern donio odluku da neće nogometašu Bavaraca, Joshui Kimmichu, isplatiti plaću za period koji će ovaj nogometaš morati provesti u karanteni, u koji njemački reprezentativac mora ići jer je bio u kontaktu sa zaraženom osobom, a uz sve to nije ni cijepljen.

Zbog svega navedenog otpao je sa spiska za utakmicu protiv Augsburga, koju je Bayern izgubio s 2:1, što je bilo dovoljno klubu da ga kazni. Ovo znači da će Kimmichu biti oduzeto oko 800.000 eura od ukupnog iznosa godišnje plate.

Njemačka televizija Bayerischer Rundfunk (BR) kako Joshua Kimmich nije jedini koji se nije cijepio. Tu su još Jamal Musiala, Serge Gnabry, Eric-Maxim Choupo-Moting i Michael Cuisance.

Njemački mediji su prenijeli i informaciju kako će Kimmich i ostali igrači kojima Bayern oduzme dio plaće tužiti klub i sigurno kako neće dobro utjecati na stanje u svlačionici.

Kopirati
Drag cursor here to close