Loši gubitnici?

Igrači Barcelone ponijeli se arogantno prema kolegama iz praške Slavije

"Messi i ostali su otišli, neki nam čak nisu ni ruku pružili. Žao mi je, jer svi smo se veselili susretu s ovakvim igračima, željeli smo promijeniti dres nakon meča, ali nisu se ponašali baš najbolje", kazao je vratar Slavije Ondřej Kolář.
Sport / Nogomet | 07. 11. 2019. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Yahoo / Nogometaši Slavije iz Praga razočarani su odnosom kolega iz Barcelone

Igrači Barcelone u utorak su odigrali još jednu jalovu partiju na Campu Nou, ovaj put u Ligi prvaka protiv praške Slavije.

Za konačnih 0:0 podjednako su zaslužni vratar gostiju Ondřej Kolář, koji je skinuo nekoliko opasnih udaraca, kao i napadači Barce koji su bili prilično bezidejni.

Oduševljeni nogometaši Slavije bili su svjesni kako su u dvije utakmice pružili sjajan otpor velikom protivniku, a Kolář se medijima u svojoj domovini požalio kako su Barcini igrači na kraju bili iznimno arogantni prema njima.

"Messi i ostali su otišli, neki nam čak nisu ni ruku pružili. Žao mi je, jer svi smo se veselili susretu s ovakvim igračima, željeli smo razmijeniti dres nakon meča, ali nisu se ponašali baš najbolje", kazao je vratar Slavije za iDNES.cz.

Ipak, on izdvaja jednog Barcina igrača s posebnim zadovoljstvom, jer radi se o njegovom kolegi po oružju, čuvaru mreže katalonskog velikana, Marc-Andréu ter Stegenu.

"Sačekao me je u tunelu i kazao kako već dugo nije vidio takav učinak jednog vratara. Naježio sam se od njegovih riječi, jer samo to što je čekao na mene nakon utakmice, ogromno je priznanje. Čuti takve riječi od jednog velikog golmana, to je fantastično", kazao je Ondřej Kolář.

Slavia Prag ovim remijem i dalje ima teoretske šanse za prolazak dalje, ali ih očekuju dvije zahtjevne utakmice, protiv milanskog Intera i dortmundske Borussije.

Što se tiče Barcelone, oni su remijem protiv Čeha sami sebi pojeftinili poziciju i izglede, a jedno je sigurno - žele li se plasirati dalje, ne smiju izgubiti od Borussije Dortmund, koja je njihov sljedeći protivnik.

Kopirati
Drag cursor here to close