"Smijavac" je krivac

Igrač Norwicha izazvao nesreću, dobio godinu dana zatvora

Nesreća se dogodila na cesti A47 u blizini Peterborougha, a policija je u automobilu igrača Norvicha pronašla spremnike dušikovog oksida.
Sport / Nogomet | 19. 09. 2023. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš Norwich Cityja Flynn Clarke je samo jedan u nizu koji je u Engleskoj završio iza rešetaka. Razlog? Clarke je izazvao nesreću u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe. Svojim BMW-om 218i zabio se u kamper Fiat Ducato, nakon čega je Land Rover Defender udario u zadnji dio kampera.

Da stvar bude gora, Clarke je prešao na suprotnu stranu. Najgore su stradale osobe koje su se nalazile u kamperu, dvije mlade koje su bile u zadnjem dijelu kampera kao i sam vozač. Nesreća se dogodila na cesti A47 u blizini Peterborougha, a policija je u automobilu igrača Norvicha pronašla spremnike dušikovog oksida.

Radi se o plinu koji se konzumira zbog brzog iako kratkotrajnog osjećaja euforije, opuštenosti, smirenosti... Mladi ga popularno zovu "smijavac" i dostupan im je. Zato i ne čudi izjava svjedoka koji kaže kako je Clarke prije nesreće sa svojim vozilom krivudao po cesti i kako je bilo samo pitanje gdje će i na koji način završiti. Navodno se Clarke s društvom vraćao sa nekog partyja.

"Clarke je tog dana vozio nevjerojatno glupo i izazvao nepotreban sudar u kojem je šestero ljudi ozlijeđeno, uključujući četvero njegovih prijatelja. Nadam se da je naučio lekciju vidjevši posljedice tako opasne vožnje" istaknuo je sudac.

Kopirati
Drag cursor here to close