Potencijalni nasljednik?

Igor Tudor mogao bi preuzeti Napoli

U ponedjeljak je došlo do sastanka između predsjednika Aurelia De Laurentis, Garcie i drugih dužnosnika kluba. Sastanak je rezultirao odlukom da se otvoreno razmotri je li francuski trener pravi čovjek za taj posao.
Sport / Nogomet | 10. 10. 2023. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Napolija Rudi Garcia pod sve je većim pritiskom nakon lošeg starta sezone. Kako navode svjetski mediji, u ponedjeljak je došlo do sastanka između predsjednika Aurelia De Laurentis, Garcie i drugih dužnosnika kluba. Sastanak je rezultirao odlukom da se otvoreno razmotri je li francuski trener pravi čovjek za taj posao.

Bude li zamijenjen ovisit će o tome tko bi mogao biti doveden, a Antonio Conte je opisan kao "stara opsesija" za De Laurentisa. Kao još jedan potencijalni nasljednik Garcije spominje se i Igor Tudor, koji je nakon odlaska iz Marseillea prošle sezone bez angažmana.

Domaći poraz Napolija od Fiorentine ovog vikenda ostavio je aktualne prvake na petom mjestu i sedam bodova zaostatka u odnosu na AC Milan. Garcia je imenovan tek u lipnju kada je Luciano Spalletti dao ostavku. Conte nakon odlaska iz Tottenhama u ožujku također nije našao novi posao, a u karijeri je četiri puta osvajao Serie A i jednom Premierligu.

S Garciom ili bez njega, Napoli se na travnjak vraća 21. listopada, nakon reprezentativne pauze. i to na gostovanju u Hellas Veroni. Zatim odlaze u Njemačku kako bi se suočili s Union Berlinom u Ligi prvaka, prije velikog okršaja s AC Milanom na stadionu Diego Armando Maradona krajem mjeseca.

Mnogi govore da bi Tudor bio idealan trener Napolija i da će se itko moći mjeriti s navijačkim ludilom trenera koji je vodio Hajduk, PAOK, Galatasaray, Marseille a sada moguće i Napoli.

Kopirati
Drag cursor here to close