Odlazi u trenere

Ibrahimović na klupi Milana?

Mediji u Italiji pišu kako je moguće da Piolija u slučaju neuspjeha s Newcastleom na klupi naslijedi dvojac Ignazio Abate - Zlatan Ibrahimović.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2023. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović se vraća! Ovaj put ne kao igrač, već bismo prvi put u karijeri mogli ga gledati kao trenera. I to na klupi Milana. Nakon novog poraza u sezoni od Atlante, Stefano Pioli je došao blizu izlaznih vrata, tek se čeka utakmica protiv Newcastlea i rezultat iste. Mediji u Italiji pišu kako je moguće da Piolija u slučaju neuspjeha s Newcastleom na klupi naslijedi dvojac Ignazio Abate - Zlatan Ibrahimović.

Milan je dobro počeo sezonu, borio se s Interom za vrh, ali je u posljednje vrijeme u ozbiljnoj rezultatskoj krizi. Teško će Rossoneri proći grupnu fazu Lige prvaka, a na tablici im Juventus i Inter već polako bježe. Posljednji kiks bio je poraz u Bergamu od Atalante 3:2, nakon kojeg su Piolijevi izabranici došli na minus devet bodova u odnosu na vodeći sastav lige, tj. gradskog suparnika Inter.

Međutim, postavlja se pitanje što može napraviti Zlatan s obzirom na to da nema nikakvog iskustva u trenerskom poslu, za razliku od Abatea koji je trenutačno trener juniorske ekipe Milana. Koja igra jako dobro kako u prvenstvu, tako i u Ligi prvaka. Mnogi Abatea izdvajaju kao jednog od najzaslužnijeg u razvoju karijere mladog, talentiranog sve boljeg Francesca Camarade koji ima samo 15 godina.

Ignazio Abate i Zlatan su veliki prijatelji još iz vremena kada je ovaj drugi stigao prvi put u Milan.

Kopirati
Drag cursor here to close