Andersson objavio popis

Ibrahimović pozvan u reprezentaciju

"Imao je nekoliko ozljeda, ali se vraća'', kazao je švedski izbornik.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2022. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik švedske nogometne reprezentacije Janne Andersson objavio je popis kandidata za polufinalni ogled protiv Češke u dodatnim kvalifikacijama za SP 2022. godine na kojem se nalazi i Zlatan Ibrahimović.

Švedska će 24. ožujka u Solni igrati protiv Češke, a pobjednik tog susreta će 29. ožujka protiv Poljske igrati za plasman na SP. Poljska je prošla u finale "baraža" nakon izbacivanja Rusije zbog vojne intervencije u Ukrajini.

Andersson je pozvao 25 igrača, a na popisu je i napadač Milana Zlatan Ibrahimović, prenosi Hina.

"Imao je nekoliko ozljeda, ali se vraća. Mislim da ne može igrati cijelu utakmicu, ali želi biti dio naše momčadi. Svojim kvalitetama na terenu i izvan njega može nam pomoći," kazao je švedski izbornik prokomentiravši suparnika.

"Češka je dobro organizirana momčad, fizička je dobra. U reprezentaciji su igrači koji igraju na visokoj razini u Europi. Bit će to prava borba i učinit ćemo sve da dobijemo meč," dodao je.

Ibrahimović je vodeći strijelac švedske reprezentacije sa 62 gola, dok je pobroju nastupa (120) na šesto mjestu. Anders Svensson je rekorder sa 148 nastupa u švedskom dresu.

Kopirati
Drag cursor here to close