Nije dugo izdržao

Ibrahimović bi se vratio!

"Stvarno sam opušten i to me iskreno čudi, jer nisam mislio da će to biti tako. Zamišljao sam da će biti puno stresnije", otkrio je Ibra.
Sport / Nogomet | 27. 06. 2023. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Milana priredili su spektakularan oproštaj za Zlatana Ibrahimovića (41), legenda se 4. lipnja u posljednjem kolu Serie A u suzama oprostila od 'rossonera' i nogometa. Krcati San Siro ga je ispratio u mirovinu, a neuništivi Ibra bez nogometa nije izdržao ni mjesec dana!

Kao što smo od njega i naviknuli, Zlatan Ibrahimović je opet sve šokirao objavom da se možda uskoro vrati nogometu! Da, jer mirovina jednostavno nije za njega...

"Ne žuri mi se. Vidjet ćemo što će biti dalje. Prošla su samo tri tjedna kako sam objavio da odlazim u mirovinu. Možda se i vratim na teren. Možda za mjesec dana budem u Milanovom trening kampu', rekao je Zlatan Ibrahimović u razgovoru za Sport Mediaset.

Da, nekima su ove njegove riječi zvučale kao dobra šala, no kod Ibre se nikad ne zna. Čelnici Milana ponudili su mu da ostane u klubu i preuzme neku od direktorskih pozicija, a navijači se nadaju da bi ga mogli vidjeti u trenerskoj ulozi

"Zahvalan sam svima koji bi me željeli vidjeti u Milanu, pa bilo to i u ulozi trenera. Milan će uvijek biti u mom srcu. Puno toga sam prošao s ovim klubom. Ljubav koju svakodnevno primam od navijača mi daje snagu", kaže Ibrahimović.

Iako nakon samo tri tjedna razmišlja o povratku, razlog nije to što mu je u mirovini loše.

"Stvarno sam opušten i to me iskreno čudi, jer nisam mislio da će to biti tako. Zamišljao sam da će biti puno stresnije", otkrio je Ibra.

Kopirati
Drag cursor here to close