Mafrtin Baturina

Iako su mladi Vatreni ispasli s Eura, u svojim redovima imaju dragulja

Na listi igrača koji su kreirali najviše prilika u dosadašnjem dijelu Europskog prvenstva za igrače do 21 godine, vodeći je Dinamov dragulj Martin Baturina, koji je stvorio čak deset šansi.
Sport / Nogomet | 26. 06. 2023. u 23:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija već nakon dva kola ostala je bez plasmana u nokaut-fazu.

Skočićevi izabranici u ogledima s Ukrajinom i Španjolskom zabili niti gol, ali kako kaže hrvatski izbornik, u tom kadru ima odličnih igrača.

"Možda imamo problema na nekim pozicijama, ali ovi igrači u budućnosti mogu puno donijeti hrvatskoj reprezentaciji. Ova momčad će sigurno dati A reprezentativce, u to sam uvjeren", rekao je Skočić.

Ako ništa, njegove riječi potvrđuje i zanimljiv podatak.

Naime, na listi igrača koji su kreirali najviše prilika u dosadašnjem dijelu Europskog prvenstva za igrače do 21 godine, vodeći je Dinamov dragulj Martin Baturina.

On je pripremio deset prilika, odnosno jednu više od Švicarca Fabiana Riedera, i dvije više od Španjolca Rodrija Sáncheza.

Dinamu uskoro predstoje kvalifikacije za Ligu prvaka, a kada se Baturina odmori i napuni baterije, Modri će na pripremama dobiti svoju ponajveću uzdanicu.

Inače, ždrijeb je odlučio da Dinamo u drugom pretkolu kvalicikacija igra protiv kazahstanske Astane ili Dinama iz Tbilisija. Modri će prvu utakmicu igrati kod kuće u Zagrebu.

Kopirati
Drag cursor here to close