Prvi čovjek Veleža

Husnić o stadionu, skupštini, novim ljudima u klubu...

Od naredne skupštine koja je također prolongirana očekuje su imenovanje novog upravnog odbora, novog predsjednika kluba.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2022. u 11:08

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža su posljednju utakmicu na svom terenu odigrali 27. svibnja ove godine. Kada će prvu sljedeću to u ovom trenutku nitko ne može potvrditi.

Velež je među prvima krenuo u zamjenu travnate podloge, međutim kako je vrijeme prolazilo stvari su se samo dodatno komplicirale. Datumi završetka radova su se samo prolongirali. U međuvremenu, Velež je kao domaćin prvenstvene utakmice igrao u Gabeli, momčad je trenirala u Bijelom polju. I dok je možda na početku situacija bila podnošljiva, kako je prvenstvo odmicalo, tereni su bili sve teži, lošiji, broj ozlijeđenih, nedovoljno oporavljenih se stalno povećavao.

Istovremeno broj ljudi u upravi kluba se smanjivao, na kraju su i pojedini igrači napustili momčad. Od naredne skupštine koja je također prolongirana očekuje su imenovanje novog upravnog odbora, novog predsjednika kluba. O aktualnim problemima, rezultatima, novim ljudima u klubu za Velež TV govorio je predsjednik Senad Husnić.

Video: Velež TV - Senad Husnić Interview

 

Kopirati
Drag cursor here to close