Legija je dotakla dno tabele

Huligani upali u autobus i pretukli igrače Legije Varšave

Huligani Legije upali su u autobus s igračima i fizički napali trojicu igrača i trenera
Sport / Nogomet | 13. 12. 2021. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se događa s poljskom Legijom teško je objasniti ove sezone. U posljednjih deset utakmica domaćeg prvenstva momčad iz Varšave je ostvarila samo jednu pobjedu, na tabeli su posljednji sa svega 12 osvojenih bodova nakon 16 odigranih kola. Pomalo nevjerojatan podatak jer je ta ista momčad osvojila šest bodova u teškoj skupini Europske lige protiv Spartaka, Napolija i Leicestera.

Mahir Emreli koji je prije početka ove sezone stigao iz Qarabaga kaže:

"Teško je sada bilo što reći. Ovo je prvi put u povijesti Legije, prvi put u karijerama mnogih od nas, da se nalazimo u situaciji u kojoj jesmo. Izgubili smo previše utakmica, ne sjećam se da smo imali takvu seriju. Borili smo se, ali nije pomoglo. Ne znam koji je uzrok. Ako lopta ne uđe u gol s dva metra, što reći o tome. Ne morate biti vrhunski igrač da biste iskoristili situaciju koju sam ja imao. Ne znam što bih drugo rekao. Mogu se samo ispričati. Znam da našim navijačima sada isprike ne znače ništa. Imamo dvije utakmice do kraja godine, moramo se koncentrirati o probati pobijediti u tim susretima.Još jednom se ispričavam svima, rekao je nakon novog poraza ovaj put u gostima kod Wisle Plock.

Navijači Legije koji su itekako poznati na navijačkoj tifo sceni više nemaju strpljenja. Nakon posljednje utakmice je nastao pravi kaos. Huligani Legije upali su u autobus s igračima i fizički napali trojicu igrača i trenera koji su bili na prvim sjedalima, mislili su udarati sve redom, ali brza reakcija policije spriječila je veći kaos.

Kopirati
Drag cursor here to close