Zizou zalutao među trenere?

Hugo 'El Loco' Gatti: Zidane ne zna ništa o nogometu!

"Zidane ništa nije učinio kad je Real pobjeđivao. Sve je ostalo isto. Zidane ne razumije ništa o nogometu. Imao je Ronalda, Ramosa, golove... Sve je osvojio zbog toga," rekao je Gatti, koji je 1982. proglašen za najboljeg nogometaša Argentine
Sport / Nogomet | 14. 05. 2019. u 07:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane našao se na meti bivšeg argentinskog vratara Huga Gattija (nadimak El Loco - Luđak).

Argentinac smatra kako se Zidane ne razumije u nogomet i puno toga mora promijeniti u svojoj strategiji kako bi "Kraljevski klub" bio konkurentan u borbi za trofeje.

"Zidane ništa nije učinio kad je Real pobjeđivao. Sve je ostalo isto. Zidane ne razumije ništa o nogometu. Imao je Ronalda, Ramosa, golove... Sve je osvojio zbog toga," rekao je Gatti, koji je 1982. proglašen za najboljeg nogometaša Argentine.

Foto: Twitter / Miguel Ángel Brindisi, Diego Maradona i Hugo Gatti

"Ako Zidane ne promijeni taktiku, situacija neće biti drugačija. Mislim da će biti još gore", izjavio je Gatti.

Francuski trener se vratio u Kraljevski klub 11. ožujka, a u prvom mandatu osvojio je devet trofeja za dvije i pol godine, od toga tri Lige prvaka.

Po povratku je Zidane započeo pobjedom, ali se Real vrlo brzo vratio svojoj navici loših igara ove sezone, koja će vjerojatno biti jedna od najgorih u povijesti Kraljevskog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close