Priznao ubojstvo

Htio mu silovati ženu: Biznismen ubio brazilskog nogometaša

"Da, uradio sam to što sam uradio, a želio bih da svi koji me gledate pomislite što biste vi uradili kako biste obranili moralni integritet svoje supruge", kazao je Brittes
Sport / Nogomet | 03. 11. 2018. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski biznismen Edson Brittes Jr priznao je ubojstvo nogometaša Daniela Corree, iz razloga što je Correa pokušao silovati njegovu ženu Cristinu.

Kao što smo već pisali, 24- godišnji nogometaš Sao Paula pronađen je gotovo obezglavljen na području mjesta Sao Jose dos Pinhais.

Incident se dogodio nakon proslave 18. rođendana Brittesove kćerke Allane, koja je, kako sama navodi, Gorreu upoznala prije godinu dana, ali nisu bili u vezi.

Allana je potvrdila verziju priče svoga oca.

"Kad sam otvorio vrata, zatekao sam ga na svojoj ženi koja je vrištala zovući u pomoć. U tom su trenutku to bile sve žene u Brazilu. Mogla je biti i vaša žena, kćerka, majka, sestra, a u tom je trenutku to bila moja žena Cris, s kojom sam u braku 20 godina i koju ljubim i poštujem", izjavio je Edson Brittes Jr.

On kaže kako njegova supruga Cristina nije imala ništa s Correom, a također ni njegova kćerka.

Foto: LaPrensa / Odmotava se klupko nakon smrti mladog brazilskog nogometaša

"Usprkos pričama koje se pojavljuju, moja žena ili kćerka nisu imale ništa s Danijelom. Da, uradio sam to što sam uradio, a želio bih da svi koji me gledate pomislite što biste vi uradili kako biste obranili moralni integritet svoje supruge", kazao je Brittes u objavljenom video zapisu kojeg je emitirala TV Bandeirantes.

"Nakon zabave sam otišla sa svojom prijateljicom u sobu, gdje smo trebale skupa prenoćiti. Nekoliko trenutaka kasnije začule smo krike, vidjeli smo na mojoj majci Danijela koji ju pokušava silovati. Svi smo ga odmah htjeli napasti, jer je moja majka vrištala, a on nije rekao ni riječi. Poznajem ga možda godinu dana, ali nismo bili u vezi", kazala je Allana Brittes.

Foto: Diario AS / Edson Brittes Jr priznao je ubojstvo nogometaša Daniela Corree

Policija još nije utvrdila je li Correa pokušao silovati poduzetnikovu ženu, ali su kazali kako su u nogometaševim WhatsApp porukama pronašli poruku u kojoj jednom prijatelju piše kako će ''pojesti majku slavljenice", a nešto kasnije i "pojeo sam ju", uz fotografiju na kojoj je Correa s tom ženom.

Kopirati
Drag cursor here to close