Strava u Brazilu

Nogometaš pronađen gotovo obezglavljen i isječenih genitalija

"Nakon pronalaska tijela, vidljivo je kako je u pitanju vrlo nasilna situacija. Žrtva je imala dva duboka reza u vratu, glava je bila gotovo odsječena, a genitalije su mu bile odrezane"
Sport / Nogomet | 29. 10. 2018. u 23:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stravičan zločin šokirao je Brazil. Obezglavljeno tijelo nogometaša Daniela Correae Freitasa pronađeno je u Sao Jose dos Pinhaisu u brazilskoj državi Parana.

Freitas, poznatiji samo kao Daniel, bio je nogometaš brazilskog velikana Sao Paula na posudbi u drugoligašu Sao Bentu.

Prolaznike koji su pronašli njegovo odbačeno tijelo, zatekao užasan prizor. Naime, 24-godišnjeg nogometaša zatekli su gotovo obezglavljenog i isječenih genitalija, javljaju brazilski mediji.

"Nakon pronalaska tijela, vidljivo je kako je u pitanju vrlo nasilna situacija. Žrtva je imala dva duboka reza u vratu, glava je bila gotovo odsječena, a genitalije su mu bile odrezane", rekao je policijski službenik.

Iako službeno nisu potvrđeni nikakvi detalji, lokalne novine 'Band D' javljaju da je nogometaš najvjerojatnije bio brutalno mučen prije nego što je preminuo.

"Nogometni klub Sao Paolo izražava duboko žaljenje zbog smrti veznog igrača Daniela Corree Freitasa", priopćili su iz kluba preko društvenih mreža.

Svirepo ubijeni nogometaš igrao je i za Cruzeiro, Botafogo, Ponte Pretu i Coritibu.

Kopirati
Drag cursor here to close