Lige petice

HSV do 500. pobjede u Bundesligi, Cavani za povijest, Atletico do tri boda u 91. minuti

Četiri utakmice igrane od 16.00 sati u Premier ligi završile istim rezultatom 1:0, u tri čak slavili gosti. Begoviću 90 minuta za Bournemouth
Sport / Nogomet | 04. 11. 2017. u 20:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotnjim utakmicama 11. kolu Bundeslige jedinu gostujuću pobjedu ostvario je Schalke i to 1:0 kod Freiburga golom Caligurija. HSV je s 3:1 dobio Stuttgart golovima Hunta, Kostića i Arpa, dok je za goste zabio Ginczek.

Bila je to 500. njihova pobjeda u Bundesligi. Leipzig je preokretom s 2:1 dobio Hannover golovima Poulsena i Wernera, dok je za goste pogodio Jonathas. Augsburg i Bayer odigrali su 1:1, kao i Borussia M. i Mainz. Kodro je ostao na klupi kod gostiju. 

Rezultati by SofaScore

Stoke i Leicester su u prvoj utakmici subotnjeg programa 11. kola odigrali 2:2. Gosti su poveli u 33. minuti preko Iborre, no Shaqiri vraća stvari na početak šest minuta kasnije. Lisice u novo vodstvo dovodi Mahrez u 60. minuti, da bi bod Stokeu donio Crouch u 73.

Od 16 sati odigrane su četiri utakmice u koje su gledatelji vidjeli samo četiri gola. I zanimljivo sve četiri završile su mnimalnih 1:0 pobjede. Huddersfield je kod kuće dobio WBA, dok su ga kao gosti uspješni bili Bournemouth (Begović branio 90 minuta), Brighton i Burnley, koji su bili bolji od Newcastlea, Swanseaja i Southamptona.

Rezultati by SofaScore

Atletico je golom Thomasa u 91. minuti slavio na gostovanju kod Deportiva. Alaves je golom Santosa u 1. minuti dobio Espanyol, piše Goal.

Rezultati by SofaScore

PSG je s 5:0 slavio na gostovanju kod Angersa. Briljirali su Mbappe i Cavani s dva gola, dok je jedan zabio Draxler.

Inače, urugvajski napadač je postao tek treći napadač koji je zabio 100 golova u dvije od pet liga petice u posljednjih 20 godina. Prije njega to je uspjelo Ibrahimoviću i Higuainu.

Rezultati by SofaScore

Crotone je u 12. kolu Serie A s 3:2 slavio kod Bologne. Verdi je zabio za domaćine u 38., da bi četiri minute kasnije Budimir izjednačio.

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Verdi drugim golom donosi novo vodstvo Bologne. Trotta je u 68. minuti zabio za novo izjednačenje, da bi Budimir u 70. minuti donio pobjedu gostima. Pavlović je igrao 90 minuta.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close