Branič Širokog Brijega

Hrkać: Moramo se trgnuti

U drugom kolu Široki Brijeg igra u Tuzli protiv Slobode, a pobjeda bi ih ''vratila iz mrtvih''.
Sport / Nogomet | 26. 07. 2019. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Moramo se trgnuti, jedan poraz na početku sezone ne mora ništa značiti. Nema tu mudrosti, idemo nastaviti raditi i vjerovati u sebe. Izvući ćemo se mi, imamo kvalitetu'', izjavio je za Sportske novosti branič Širokog Brijega Ante Hrkać.

Širokobriježani su u velikoj krizi nakon poraza u obje utakmice u Europskoj ligi od Kairata te šokantog poraza od Čelika (0:1) na Pecari u prvom kolu Premijer lige BiH. Ostavku je podnio trener Goce Sedloski, a klupu je privremeno preuzeo dežurni ''vatrogasac'' Denis Ćorić.

U drugom kolu Široki Brijeg igra u Tuzli protiv Slobode, a pobjeda bi ih ''vratila iz mrtvih''.

''Sad su s nama Denis Ćorić i Jure Ivanković. Unijeli su se u posao, dobro rade. Mi igrači smo im podrška i moramo biti. U subotu nas čeka gostovanje u Tuzli, utakmica protiv pojačane momčadi Slobode koja je dobro krenula. Ako budemo pravi, ako odigramo na potrebnoj razini, možemo sigurno do pozitivnog rezultata. Tri boda iz Tuzle vratila bi raspoloženje u klub i vratila bi nam samopouzdanje. Mora nas jednom krenut. Važno je da budemo svi na razini koja se od nas očekuje, a uz jedan pošten pristup i rezultat će doći'', istaknuo je u razgovoru za Sportske novosti branič Ante Hrkać koji se nakon dugo lutanja i promjene više klubova u najzrelijim igračkim godinama vratio u matični NK Široki Brijeg.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close