Privremeni glavni trener Širokoga Brijega

''Vatrogasac'' Denis Ćorić: Ne bojim se izazova i situacije u kojoj se nalazimo

Dežurni ''vatrogasac'' pomoćni trener Denis Ćorić opet je preuzeo momčad koju će voditi u drugom kolu u Tuzli protiv Slobode, a klub je najavio da će do kraja tjedna objaviti ime novog šefa stručnog stožera.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2019. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Široki Brijeg prolazi kroz jednu od najvećih kriza u svojoj povijesti. Klub već pola godine nema glavnog sponzora, a zbog financijskih problema na Pecaru nisu došla kvalitetna pojačanja što se osjetilo na rezultatima.

Završnica prošle sezone dala je naslutiti da nova neće biti obećavajuća što se pokazalo već u europskim utakmicama. Širokobriježani su ispali već u prvom kolu kvalifikacija za Europsku ligu od Kairata (1:2, 1:2), a kap koja je prelila čašu i presudila treneru Goci Sedloskom bio je šokantan poraz od Čelika na Pecari 0:1. '' Plavo-bijeli'' tako su u prve tri službene utakmice ove sezone upisali isto toliko poraza te su postigli tek dva pogotka.

Dežurni ''vatrogasac'' pomoćni trener Denis Ćorić opet je preuzeo momčad koju će voditi u drugom kolu u Tuzli protiv Slobode, a klub je najavio da će do kraja tjedna objaviti ime novog šefa stručnog stožera.

Foto: Bljesak.info / Ćorić, Ivanković, Sedloski i Džidić prije utakmice s Čelikom

''Iako su posljednji rezultati malo poljuljali atmosferu u momčadi, ne treba odmah sve proglasiti crnim, treba se okrenuti pozitivnim stvarima. Činjenica je kako smo se dosta ispromašivali u prethodne tri utakmice, a protivnik je kažnjavao svaku našu pogrešku. Naš je najveći problem igra u zadnjoj trećini protivnika. Na tome moramo najviše raditi, sigurno neće biti lako, jer ništa nije na tipku'', kazao je nakon Denis Ćorić za službenu klupsku Facebook stranicu.

Ističe da mu je čast i zadovoljstvo trenirati seniorsku momčad Širokoga Brijega te da se ne boji izazova.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Željezničar (Denis Ćorić)

''Ne bojim se izazova i situacije u kojoj se nalazimo. Meni je čast i zadovoljstvo trenirati seniorsku momčad svoga matičnog kluba i kluba u kojem sam proveo najljepše godine svoje karijere. Smatram kako sam dovoljno iskusan za ovaj posao. Vjerujem u sebe i svoje kvalitete, vjerujem u ovaj stručni stožer i momke koje imam na raspolaganju. Hrabro ćemo se postaviti, želimo atmosferu podignuti na višu razinu i vratiti povjerenje naših navijača. Siguran sam kako ćemo se ponovno zajedno radovati. Idemo u Tuzlu započeti pozitivan niz,'' zaključio je Ćorić koji treći put postaje ''vatrogasac''.

Kopirati
Drag cursor here to close