Bundesliga

Hoffenheim slavio i skočio na tablici; Kramariću asistencija

U posljednjoj utakmici desetog kola Bundeslige domaćin Hoffenheim u ponedjeljak je svladao gostujući Augsburg s 3:1 i izdigao se iznad svoga rivala na tablici.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2020. u 22:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hoffenheim je svladao gostujući Augsburg s 3:1 u posljednjoj utakmici 10. kola njemačke Bundeslige.

U 22. je minuti odličnu dugu loptu poslao je Christoph Baumgartner, na njoj se našao Florian Grillitsch. Glavom iz blizine zabio je u desnu stranu gola.

Ubrzo, već u 37. minuti, dolazi do izjednačenja. Akcija je išla kroz sredinu, prebačena na lijevo krilo, dana je povratna za Michaela Gregoritscha koji centrira oštro iz prve. Austrijančev odličan centaršut u gol skokom pretvara Daniel Caligiuri.

Tek što su se momčadi vratile na teren nakon pauze, domaćini s povratili vodstvo.

Ihlas Bebou dobio je jedan zračni duel i prebacio loptu do Grillitscha. On jednostavnom ali vrlo efikasnom varkom se riješava čuvara i lucidno plasiranim udarcem ne ostavlja ni miligram šanse gostujućem vrataru Gikiewiczu.

Samo četiri minute kasnije i Bebou je strijelac. Krenula je brza kontra, Grillitsch-Bebou-Kramarić-Bebou, a nakon toga se Togoanac sam stuštio prema Gikiewiczevom golu, prodao lažnjak slično Grillitschu kod prethodnog gola i nadmudrio Poljaka na vratima gostiju.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close