Bundesliga

Bayern na koljenima: Bičakčić načeo, Kramarić dokrajčio prvaka Europe

Domaćin je protiv Bayerna mogao upisati i daleko uvjerljiviju pobjedu. Na koncu je bilo 4:1 čime je Hoffenheim prekinio dvije sjajne serije bavarskog sastava.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2020. u 21:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Kramarić je majstorski ušao u sezonu 

Hoffenhem je razbio Bayern sa 4:1 u drugom kolu nove sezone Bundeslige, a dva pogotka za domaći sastav postigao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Bio je to fantastičan dan za Hoffenheim i hrvatskog napadača koji je s ova dva zgoditka ostao sam na vrhu ljestvice strijelaca Bundeslige s pet postignutih golova u prva dva kola.

Domaćin je poveo u 16. minuti golom Ermina Bičakčića, nakon što je Dennis Geiger odlično ubacio iz kornera.

Samo osam minuta kasnije bilo je 2:0. Munas Dabbur je iskoristio pogrešku Bayernove obrane i sjurio se prema Manuelu Neueru i savršeno ga prebacio.

Europski prvak se vratio u život u 36. minutu preko Joshue Kimmicha.

Korak bliže pobjedi domaćin je stigao u 77. minuti kada je Kramarić lijepo zabio za 3:1. Točku na i sjajnog nastupa Kramarić je postavio u sudačkoj nadoknadi realiziravši kazneni udarac za 4:1.

Domaćin je protiv Bayerna mogao upisati i daleko uvjerljiviju pobjedu. Na koncu je bilo 4:1 čime je Hoffenheim prekinio dvije sjajne serije bavarskog sastava.

Bio je to prvi Bayernov poraz u posljednje 33 službene utakmice, te prvi ligaški poraz u zadnje 22 utakmice. Posljednji poraz Bayern je upisao u prosincu 2019. na gostovanju kod Borussije Monchengladbach (1:2).

Hoffenheim je ovom pobjedom preuzeo vrh ljestivce sa šest bodova koliko ima i Augsburg, dok je Bayern ostao na tri boda.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close