Kramarić strijelac

Hoffenheim i Borussia (M) pobjedama zatvorili kolo Bundeslige

Nogometaši Hoffenheima pobijedili su u 28. kolu Bundeslige Augsburg s 3:1 pred svojim navijačima, a strijelac drugog pogotka domaćina bio je Andrej Kramarić, dok je Ermedin Demirović pogodio za goste.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2024. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac je u 20. minuti primio loptu od Wouta Weghorsta i s 20-ak metara preciznim i dobro odmjerenim udarcem pogodio donji desni kut gostujućeg gola.

Tri minute ranije upravo je Weghorst doveo Hoffenheim u vodstvo, a Augsburg je smanjio zaostatak pogotkom Ermedina Demirovića u 61. minuti.

Za konačnih 3:1 zabio je Ihlas Bebou u 90. minuti, piše Hina. 

Video: Hoffenheim May Still Dream of Europe League | TSG Hoffenheim - FC Augsburg 3-1

Hoffenheim je ovom pobjedom prekinuo niz od tri uzastopna poraza, dok je Augsburg upisao prvi poraz u zadnjih šest kola. Obje momčadi sada imaju po 36 bodova, Augsburg je sedmi, a Hoffenheim stepenicu niže.

Na vrhu je Bayer sa 76 bodova, čak 16 više od Bayerna i Stuttgarta.

Borussia Mönchengladbach je na gostovanju pobijedila Wolfsburg s 3-1 ostvarivši prvu pobjedu u zadnjih pet susreta.

Wolfsburg je poveo u sedmoj minuti golom Ridlea Bakua, no gosti su u drugom dijelu okrenuli rezultat s tri gola, a strijelci su bili Ko Itakura (52), Nathan Ngoumou (58) te Rocco Reitz (88). 

Video: First Victory Since The End Of February | Wolfsburg-Borussia M

Borussia je ovom pobjedom napredovala na 11. mjesto s 31 bodom dok je Wolfsburg sada na 14. poziciji s 28 bodova, pet više od opasne zone. 

U subotnjim susretima najveće iznenađenje priredila je ekipa Heidenheima, koja je s 3-2 porazila veliki FC Bayern, koji je na taj način sve dalje od obrane titule prvaka Njemačke.

Bayer Leverkusen je nastavio svoj niz u Berlinu. Svladali su Union 1-0 golom Wirtza s bijele točke. Njihova prednost u odnosu na FC Bayern sada iznosi velikih 16 bodova.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close