Niko se riješio balasta

Hoeneß: Kovač je zvučao kao netko tko se oslobodio groznoga tereta

"S Nikom nije bilo nikakvog 'prljavog rublja', gospodski smo se dogovorili i rastali. Čuo sam se s njim telefonski i osjetio sam ga se sada riješio ogromnog pritiska", kazao je Hoeneß.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2019. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sportbuzzer / Niko Kovač i Uli Hoeneß u boljim vremenima

Mediji u Njemačkoj i dalje su puni tekstova o smjeni Nike Kovača s mjesta trenera Bayerna, a jedan od ljudi koji o tome ima itekako što kazati je predsjednik kluba Uli Hoeneß (67), koji je na odlasku, ali će zasigurno i dalje vući neke važne konce.

Hoeneß je u ponedjeljak bio gost na jednoj promociji filma "Robert Enke - I heroji imaju depresije" koju je organizirala Teresa Enke, udovica bivšeg reprezentativnog vratara Roberta Enkea († 32), koji je prije deset godina, pateći od teške depresije, izvršio samoubojstvo.

Prisustvo Ulija Hoeneßa novinari su iskoristili i za pitanja o Niki Kovaču i daljnjem putu Bayerna u ovoj sezoni.

"Ne znam kako će se sve rasplesti, ali nije ni tako presudno jer imamo tri tjedna da sve riješimo", kazao je Bayernov predsjednik.

U bavarsku prijestolnicu će sada stići netko novi umjesto Kovača, ali možda jedini problem u klubu iz Münchena nije trener, već i roster koji, opterećen ozljedama i u ovakvom ritmu utakmica, ne dopušta neki veći iskorak. Prema novim vijestima koje su jučer objavljene, operacija prepona čeka Roberta Lewandowskog.

"S Nikom nije bilo nikakvog 'prljavog rublja', gospodski smo se dogovorili i rastali. Čuo sam se s njim telefonski i osjetio sam ga se sada riješio ogromnog pritiska", kazao je Hoeneß.

On kaže kako Bayern sada može igrati u miru protiv Olympiacosa i Borussije Dortmund, nakon čega slijedi reprezentativna stanka.

Kad se nogometaši ponovno vrate klupskim obvezama, za očekivati je da će ih dočekati novi trener u Säbener Strasse.

A dok se eventualno ne riješi pitanje novog trenera, ekipu će voditi dosadašnji Kovačev asistent Hansi Flick (54).

Kopirati
Drag cursor here to close