Jawohl

Herr Sosa obrisao fotografije u dresu Hrvatske

Na njegovom Instagramu nestale su novije fotografije u hrvatskom dresu. Sosa je ostavio tek dvije fotografije u dresu Hrvatske, stare sedam godina.
Sport / Nogomet | 09. 05. 2021. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Borna Sosa (Stuttgart)

Novi njemački reprezentativac Borna Sosa obrisao je većinu fotografija u dresu "Vatrenih".

Sosa je bio član i povremeni kapetan mlade reprezentacije Hrvatske, ali nikad nije dobio poziv iz A selekcije, iako je bio na širem spisku.

Na njegovom Instagramu nestale su novije fotografije u hrvatskom dresu. Sosa je ostavio tek dvije fotografije u dresu Hrvatske, stare sedam godina, piše SportKlub.

“Posebne emocije, poseban narod, poseban naboj, posebno srce. Volim te Hrvatska” i “Za kockice sve“, opisi su dvije Sosine nestale fotografije.

“Odlučio sam se za Njemačku jer smatram da već imam 24 godine, tri godine igram u Bundesligi, a i dalje sam bez nastupa u A reprezentaciji. Shvatio sam da Hrvatska ne računa na mene i da smatraju da na mojoj poziciji imaju bolje igrače. Poštujem taj stav i njihovu odluku, nema ljutnje i ostajemo u dobrim odnosima. Moja je odluka da odem igrati za Njemačku”, kazao je Sosa za Index.hr.

Da je ranije dobio Dalićev poziv, što bi Sosa napravio?

“Da sam dobio Dalićev poziv i zaigrao u ožujku, ili tamo u rujnu i listopadu prošle godine kad je bilo prilika, igrao bih za Hrvatsku. Bilo je dosta okupljanja, a ja više nemam 17, nego 24 godine. Nažalost, nije bilo ostvarivo da dobijem poziv Hrvatske i putevi su nam se razišli. Dobio sam jutros Dalićevu podršku i razumijevanje, hvala mu. Poželio mi je sreću, isto ja želim njemu. Čekaju me velike stvari, njemačka reprezentacija je valjda svemirski brod. Veselim se što ću dobiti šansu igrati s takvim veličinama, većinom igračima Bayerna”, izjavio je novi član Elfa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Borna Sosa (@superrman007)

Kopirati
Drag cursor here to close