Burno na Wanda Metropolitanu

Hermoso u sukobu sa navijačima Atletica

Na kraju utakmice stoper Atletica, Mario Hermoso "puca" pa ulazi u sukob s navijačima Atletica. Španjolski mediji pišu da su pripadnici radikalne frakcije domaćih navijača "Frente Atleti" vrijeđali Hermosa...
Sport / Nogomet | 22. 08. 2022. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolo je počelo burno, još u petak smo u dvije utakmice imali četiri kartona i gužvu u završnici susreta Sevilla i Valladolid. Bez gužve nije prošao ni duel Atletico Madrida i Villarreala. Na Wanda Metropolitanu je popularna "žuta podmornica" torpedirala domaće koji su poznati kao vatreni navijači i koji poraze primaju jako teško.

Počelo je na nekih dvadesetak minuta prije kraja utakmice kada je Atleticov veznjak Rodrigo de Paul s leđa gurnuo svog sunarodnjaka Giovanija Lo Celsa koji je poprilično sporo izlazio iz igre prilikom izmjene. Kad su gosti zabili prvi gol bilo nervoza domaćih je porasla. U četvrtoj minuti nadoknade je Nahuel Molina nasrnuo na Alexa Baenu, te ga dvaput gurnuo, a potom i udario u lice – zbog čega mu je Ricardo de Burgos Bengoetxea pokazao izravni crveni karton.

Sve je kulminiralo tri minute kasnije, Gerard Moreno proslavlja drugi gol plazeći jezik, što su domaći navijači shvatili kao provokaciju. Intervenirali su tada i igrači Atletica, predvođeni Joseom Mariom Gimenezom, sukobljavajući se s najboljim strijelcem Villarreala u povijesti – a na koncu je on jedini kažnjen žutim kartonom.

Na kraju utakmice stoper Atletica, Mario Hermoso "puca" pa ulazi u sukob s navijačima Atletica. Španjolski mediji pišu da su pripadnici radikalne frakcije domaćih navijača "Frente Atleti" vrijeđali Hermosa, kao i njegovog suigrača Antoinea Griezmanna.

Hermoso je krenuo u svađu s navijačima koji su ga odlučili gađati tvrdim predmetima. Na kraju se situacija smirila tako što je intervenirala policija.

Video: Sukob Hermosa i navijača Atletica 
Kopirati
Drag cursor here to close