Modrić i društvo drže vrh tabele

Real rutinski, Atletico poražen

Real je na vrhu tabele ima 72 boda, čak 12 više od druge Sevilla, dok je Barcelona treća sa 57 i dvije utakmice manje.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2022. u 23:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri susreta 31 kola Primere igrana su ove subote. Žuta podmornica iz Villarreala je nakon sjajnog nastupa u Europi i velike pobjede protiv Bayerna dočekala na svom terenu Atheltic Bilbao.

Iako je domaći sastav imao više od igre, inicijativu, gosti su prvi poveli. Dvije minute prije kraja prvog dijela Raúl García je pogodio za vodstvo 0:1. Sat vremena je trebalo domaćim igračima da pronađu put do gola i to je uspio Pedraza na asistenciju Chukwuezea. Ostalo je do kraja 1:1, iako su gledajući prilike i gosti mogli više uzeti da je Dani Vivian iskoristio priliku na deset minuta prije kraja.

Atletico Madrid je ostao na 57 bodova, nakon minimalnog poraza od Mallorce koja je prekinula niz od sedam utakmica bez pobjede. Utakmica je prelomio detalj iz 68.minute kada je nakon provjere i VAR-a dosuđen jedanesterac za domaći sastav. Siguran s bijele točke je bio Vedat Muriqi.

U ranijem susretu Cadiz je imao šansu ostvariti pobjedu i svejedno ostati ispred Mallorce, čak je i vodio protiv Betisa pogotkom Aleja iz 58. minute, ali Tello u 78. i Iglesias u 85. donijeli su preokret.

Nakon poraza od Barcelone, Real Madrid je upisao tri vezane pobjede, treća je došla Getafea. Real je svoju dominaciju krunisao golovima. Prvi je došao u 38.minuti, Casemiro je strijelac, drugi trideset minuta kasnije zahvaljujući Lucasu Vázquezu. Real je na vrhu tabele ima 72 boda, čak 12 više od druge Sevilla, dok je Barcelona treća sa 57 i dvije utakmice manje.

Kopirati
Drag cursor here to close