Kapiten Liverpoola

Henderson: ''Igrači ne dobivaju poštovanje koje zaslužuju''

Redsi su u nedjelju protiv Tottenhema igrali petu utakmicu u Premier ligi u dva tjedna unatoč povredama i porastu broja zaraženih koronavirusom unutar momčadi.
Sport / Nogomet | 22. 12. 2021. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapiten Liverpoola Jordan Henderson izjavio je da je zabrinut za dobrobit nogometaša koju, kako je kazao, nitko ne shvaća ozbiljno.

Redsi su u nedjelju protiv Tottenhema igrali petu utakmicu u Premier ligi u dva tjedna unatoč povredama i porastu broja zaraženih koronavirusom unutar momčadi, piše N1.

Na sastanku klubova engleske Premier lige povodom situacije i zabrinutosti oko COVID-19 odlučeno je da se predstojeće utakmice igraju po planu.

''Mislim da ljudi ne mogu shvatiti koliko je intenzivno sve dok to ne vidite iz prve ruke. Nogomet je za nas sve i želimo biti u mogućnosti da nastupamo na najvišoj razini svaki put kada kročimo na teren. I nažalost, u ovom periodu je to teško učiniti. Zabrinut sam što nitko zaista ne shvaća ozbiljno dobrobit igrača'', izjavio je Henderson za BBC Sport.

Istakao će nogometaši pokušati imati neku vrstu utjecaja u budućnosti, te je konstatirao kako igrači ne dobivaju poštovanje koje zaslužuju.

U utorak je pomoćnik menadžera Liverpoola Pep Lijnders rekao da je praznični raspored utakmica ''apsurdan'', dok je menadžer Chelseaja Thomas Tuchel rekao da mora riskirati sa kondicijom svojih igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close