Šok i nevjerica u Dortmundu

Haller ima tumor testisa

" Cijela obitelj Borussije želi Sebastienu što skoriji potpuni oporavak i da ga uskoro opet možemo zagrliti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da osiguramo dobije najbolji mogući tretman," rekao je sportski direktor Borussije Sebastian Kehl.
Sport / Nogomet | 19. 07. 2022. u 01:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stvari se u životu često mogu promijeniti u minuti. U jednom trenutku ste tu, spremni za prepreke koje su postavljene pred vas, već u sljedećem imate samo jednu misao u glavi. Upravo to se dogodilo Sebastienu Halleru, napadaču Borussije iz Dortmunda.

28-godišnji reprezentativac iz Obale Bjelokosti se u jednom trenutku požalio kako mu je jednostavno loše nakon treninga. Uslijedili su silne pretrage tijekom dana nakon kojih je došao šok. Halleru su pretrage utvrdile tumor na testisima. Sljedećih dana će se obaviti daljnji pregledi u specijaliziranom medicinskom centru.

" Današnja vijest bila je šok za Sebastiena Hallera i za sve nas. Cijela obitelj Borussije želi Sebastienu što skoriji potpuni oporavak i da ga uskoro opet možemo zagrliti. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da osiguramo dobije najbolji mogući tretman," rekao je sportski direktor kluba iz Dortmunda Sebastian Kehl.

Haller je pažnju na sebe skrenuo sjajnim partijama u dresu Ajaxa prošle sezone kada je u 50 utakmica postigao 32 gola. Odlične igre u slavnom klubu iz Amsterdama osigurale su mu ovo ljeto transfer u Borussiju težak 34.5 milijuna eura. Prije Ajaxa Haller je igrao za Auxerre, Utrecht, Eintracht, West Ham.

Kopirati
Drag cursor here to close