Raskid sa Marokom

Vaha opet bez Svjetskog prvenstva

Trener iz Bosne i Hercegovine odveo je Maroko na Svjetsko prvenstvo, gdje će biti u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom.
Sport / Nogomet | 10. 08. 2022. u 19:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vahid Halihodžić neće više biti izbornik Maroka, piše francuski L'Equipe. Navodno Halilhodžić pregovara s predsjednikom marokanskog saveza Fouzijem Lekjaaom kako bi sporazumno raskinuli ugovor.

Trener iz Bosne i Hercegovine odveo je Maroko na Svjetsko prvenstvo, gdje će biti u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom.

No Halilhodžić je otpisao najveću zvijezdu Maroka Hakima Ziyecha, a predsjednik saveza obećao je navodno navijačima da će ga vratiti u momčad do Svjetskog prvenstva.

Halilhodžić za to nije htio ni čuti pa bi zato trebao otići. Njegov bi nasljednik trebao biti Walid Regragui, koji je s Casablancom osvojio afričku ligu prvaka. Maroko i Hrvatska igrat će u prvom kolu skupine F na Svjetskom prvenstvu 23. studenog.

Halilhodžiću, koji je u svojoj dugoj karijeri trenirao i zagrebački Dinamo, ovo bi bio drugi put da se plasira na Svjetsko prvenstvo s nekom reprezentacijom i da ju onda na tom natjecanju ne vodi.

Otkaz je dobio i dok je vodio Japan 2018. godine, između plasmana i odlaska na Svjetsko prvenstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close