Problemi prije početka turnira

Halilhodžić: FIFA nema sluha, a ovdje igraju sjajni igrači

Veći problem je činjenica da je FIFA odlučila da igrači koji igraju u Europi na pripreme mogu da dođu tek 3. siječnja što je šest dana prije početka prvenstva. Skandalozna odluka kojom pokazuju manjak respekta prema ovom takmičenju" kaže Halilhodžić.
Sport / Nogomet | 29. 12. 2021. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi veliki nogometni događaj je u narednoj 2022. godini je svakako Afrički kup nacija koji počinje 9. siječnja. Iako je sigurnosna situacija
poprilično neugodna u Kamerunu, zemlji domaćinu, turnir će se igrati. Pored ratnih sukoba tu je naravno i korona virus koji također pravi probleme prije svega izbornicima.

Sa istim se suočio i Vahid Halilhodžić koji vodi Maroko na prvom većem takmičenju od preuzimanje ove reprezentacije. U kvalifikacijama za svjetko Maroko je napravio dobar posao, iako je igrao bez nekih svojih velikih zvijezda kojih neće biti niti u Kamerunu. Uz to, popularni Vaha mora pronaći zamjenu za dva igrača koja su pod koronom.

"Odmah su me zatekle loše vjesti. Dva igrača su pozitivna na Kovid i odmah sam se bacio na pronalazak njihovih zamjena. Međutim, ono što je veći problem je činjenica da je FIFA odlučila da igrači koji igraju u Europi na pripreme mogu da dođu tek 3. siječnja što je šest dana prije početka prvenstva. Zaista skandalozna odluka kojom pokazuju manjak respekta prema ovom važnom takmičenju na kojem učestvuju neki od najboljih svjetskih nogometaša. Moram priznati da sam neugodno iznenađen takvim ishodom, ali kako nama tako i drugima, tako da ćemo morati da se naviknemo," rekao je Halilhodžić

Kopirati
Drag cursor here to close