Na utakmici u Varaždinu

VIDEO I Hajduku bod, Splićani se žalili na ispuhane lopte

Predstavnik Hajduka, Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti.
Sport / Nogomet | 25. 02. 2024. u 00:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Hajduka nisu uspjeli osvojiti više od boda na gostovanju u Varaždinu. Nakon osam uzastopnih pobjeda Hajduka, Varaždin je konačno uzeo bod protiv Splićana. Završilo je 1:1, očekivano na terenu je bilo burno. Dosta prekršaja, prekida, VAR provjera.

Leon Belcar zabio je za vodstvo Hajduka u 40. minuti, da bi u 52. Varaždin ostao s igračem manje nakon drugog žutog kartona Marka Dabre. Iskoristio je to Hajduk, ali samo djelomično. Niko Sigur izjednačio je u 66. odličnim pogotkom s 20 metara nakon asistencije Josipa Brekala, ali Bijeli nisu uspjeli izvesti potpuni preokret.

Spriječio ga je VAR - Marko Livaja zabio je u 81. minuti, ali prethodno je Filip Uremović, koji je sudjelovao u akciji, ostao u offsideu.

Video: Varaždin - Hajduk 

Zanimljivo, nakon utakmice u zapisniku rubrika Zapažanje delegata koji je u subotu bio Robert Balen iz Zagreba, našla se i jedna zanimljiva rečenica. Balen je, između ostalog, u zapisnik zapisao:

"Predstavnik Hajduka, g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti". Ostaje vidjeti kakve će biti reakcije, odnosno da li će ekipa Varaždina biti na neki način kažnjena. 

Kopirati
Drag cursor here to close