Luka Vušković

Hajduk ima najvrjednijeg igrača svog godišta

Vrijednost mu je procijenjena na 6 milijuna eura čime je postao najskuplji igrač rođen 2007. godine. Prvi je to put da je Transfermarkt izvisio cijenu za Vuškovića. Ujedno je i treći po skupoći svih igrača koji još uvijek nisu napunili 18 godina.
Sport / Nogomet | 09. 06. 2023. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Vušković, po najpoznatijoj tržišnoj stranici za vrijednost igrača Transfermarktu, najskuplji je u svom godištu, dok su još samo dvojca igrača koji nisu punoljetni skuplji od njega.

Vrijednost Hajdukova talenta procijenjena je na 6 milijuna eura čime je postao najskuplji igrač rođen 2007. godine. Prvi je to put da je Transfermarkt izvisio cijenu za Vuškovića. Ne samo da je najskuplji igrač svojeg godišta već je i treći po skupoći svih igrača koji još uvijek nisu napunili 18 godina.

Ispred njega se nalaze samo Warren Zaïre-Emery iz Paris Saint-Germainea te Endrick iz Real Madrida. Zaïre-Emery je 17-godišnji centralni vezni koji vrijedi 18 milijuna eura.

Endrick je nešto poznatiji i skuplji napadač kojega je Real Madrid otkupio od Palmeirasa za 35 milijuna eura, dok ga Transfermarkt procjenjuje na 15 milijuna manji iznos.

Krajem sezone ažurirala se vrijednost svih igrača lige, a Vušković je sa svojih 6 milijuna drugi najskuplji igrač Hajduka poslije Livaje koji vrijedi 8 milijuna, piše Gol.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close