Serie A

Lazio slavio u Bergamu protiv Atalante, pogodak povratnika Pašalića

Mario Pašalić je sredinom prosinca završio na hitnoj operaciji prepona, ali se vratio nogometu brže od očekivanja i to na kakav način - ušao je s klupe u 54. minuti umjesto Alekseja Mirančuka i postigao pogodak.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2021. u 21:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U poslijepodnevnom terminu u Serie A su ove nedjelje odigrane četiri utakmice, a najzanimljiviji je bio dvoboj Atalanta - Lazio koji je završio s 1:3.

Tako je rimski klub uzvratio Atalanti za nedavni poraz u četvrtfinalu kupa Italije (2:3).

Lazio je odlično otvorio utakmicu i stigao do prednosti već u trećoj minuti kada je Radu asistirao za Marušića koji pogađa mrežu Atalante zsa 1:0.

Rimljani su u 51. minuti uspjeli udvostručiti svoju prednost kada je Correa pogodio nakon sjajne akcije.

Ipak, u završnici meča Atalanta je uspjela vratiti nadu da će ostati neporažena. Naime, domaći su u 79. minuti uspjeli smanjiti na 1:2, a pogodak je postigao Pašalić.

Zanimljivo je to što je Mario Pašalić sredinom prosinca završio na hitnoj operaciji prepona, ali se vratio nogometu brže od očekivanja i to na kakav način - ušao je s klupe u 54. minuti umjesto Alekseja Mirančuka i postigao pogodak.

Međutim, samo tri minuta kasnije gosti su stavili točku na ovu utakmicu. Perreira je bio asistent, a konačnih 3:1 za Lazio postavio je Muriqi samo dvije minute nakon što je ušao u igru.

Lazio je sada prestigao Atalantu na tabeli i nalazi se na petom mjestu sa 37 bodova, dok je klub iz Bergama šesti i ima bod manje.

Petak
Torino - Fiorentina 1:1

Subota
Bologna - Milan 1:2
Sampdoria - Juventus 0:2
Inter - Benevento 4:0

Nedjelja
Spezia - Udinese 0:1
Atalanta - Lazio 1:3
Cagliari - Sassuolo 1:1
Crotone - Genoa 0:3
Napoli - Parma 2:0


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close