Nasmijali sve

Guinessova knjiga rekorda se našalila s Modrićem: Godina je 2045., a Modrić...

Čestitke i reakcije na novi ugovor za hrvatskog kapetana stižu sa svih strana, a s Modrićevim produljenjem ugovora se pozabavila i Guinessova knjiga rekorda.
Sport / Nogomet | 08. 06. 2022. u 21:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić je potpisao novi ugovor s Real Madridom s kojim će tako odraditi i svoju 11. sezonu. Luka je u dresu kraljevskog kluba odigrao 436 utakmica i zabio 31 gol i upisao 73 asistencije, a pri tome je osvojio i 20 trofeja uključujući i pet Ligi prvaka i tri naslova prvaka Španjolske, pišu Sportske novosti.

"Presretan sam što mogu objaviti da nastavljam igrati za najbolji klub na svijetu. Prošlo je 10 sezona od ispunjenja sna o oblačenju dresa Real Madrida, ali nastavljam s jednakim entuzijazmom i željom kakvu sam imao i prvog dana. Nastavljamo. Hala Madrid!", poručio je Modrić fanovima putem Instagrama.

Čestitke i reakcije na novi ugovor za hrvatskog kapetana stižu sa svih strana, a s Modrićevim produljenjem ugovora se pozabavila i Guinessova knjiga rekorda. Sa službenog Twitter profila su se iz Guinessa odlučili našaliti s Modrićevom dugovječnosti.

"Godina je 2045. Luka Modrić je produljio ugovor s Real Madridom za još jednu sezonu i tako je postavio rekord kao najduže aktivan igrač u povijesti", napisali su iz Guinessa.

Kopirati
Drag cursor here to close