Guardiolu Haalandov gol podsjetio na Cruyffa i Zlatana

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola rekao je nakon preokreta i pobjede 2:1 protiv Borussije Dortmund kako ga je "karate" pogodak Erlinga Haalanda podsjetio na velikog Johana Cruyffa.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2022. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inače, Haaland je sinoć postigao 13. gol u samo devet nastupa za City.

"Ljudi koji me poznaju znaju koliko je Cruyff utjecao na mene kao osobu, kao učitelj, mentor, trener... Prije mnogo godina Cruyff je zabio nevjerojatan gol na Nou Campu za Barcelonu protiv Atletico Madrida sličan ovom Haalandovom. U trenutku kad je Erling zabio pomislio sam "Cruyff!". Bio je stvarno veoma, veoma sličan gol. Joao je fantastično asistirao, a Erlingov finiš bio je još bolji", rekao je Guardiola, usporedivši Haalanda i sa "svojim dragim prijateljem" Zlatanom ibrahimovićem.

"Sjećam se kako moj dragi prijatelj Zlatan ima tu sposobnost staviti nogu jako, jako visoko, a Erlingov gol je na tom tragu", kazao je Guardiola, prenosi HRT.

"To mu je urođeno, jako je elastičan i fleksibilan, a ima još i sposobnost kontakta i pogađanja. To mu je baš urođeno, to ne možeš dobiti treningom, dobio je tu sposobnost od oca i majke", objasnio je Haalandove sposobnosti Guardiola.

Video: Man City 2:1 Dortmund | UEFA Çempionlar Liqası, 2-ci tur | İCMAL
Kopirati
Drag cursor here to close