Menadžer Cityja

Guardiola: Treba gledati i igru, a ne samo rezultate

U Premier ligi Građani su na trećem mjestu s 29 bodova, čak 11 manje od vodećeg Liverpoola.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2019. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unatoč slabim rezultatima i samo jednoj pobjedi u zadnjih pet utakmica, trener Manchester Cityja Pep Guardiola ne misli da njegovoj momčadi nedostaje samopouzdanja.

''Treba gledati i igru, a ne samo rezultate. Znam da se to ne računa, ali ja moram analizirati igru, a ona je bila dobra'', rekao je strateg ''Građana''.

Manchester City je u subotu odigrao razočaravajućih 2:2 u gostima kod Newcastlea u Premier ligi. Prije toga u prvenstvu su svladali Chelsea (2:1) te izgubili od Liverpoola (1:3), dok su u zadnja dva susreta u Ligi prvaka uzeli po bod. Guardiolina momčad remizirala je 1:1 u dvoboju na domaćem terenu protiv Šahtara, a istim rezultatom završio je i ogled Manchestera na San Siru u gostima kod Atalante, javlja HRT.

Što se tiče Lige prvaka, Manchester City je i prije zadnjeg kola i ogleda s hrvatskim prvakom Dinamom na Maksimiru 11. prosinca osigurao osminu finala i prvo mjesto u skupini C.

U Premier ligi Građani su na trećem mjestu s 29 bodova, čak 11 manje od vodećeg Liverpoola, dok za drugoplasiranim Leicesterom zaostaju tri boda.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close