Menadžer Cityja

Guardiola: Ne smijemo više izgubiti nijednu utakmicu

City je i prošle sezone zaostajao sedam bodova za Liverpoolom, a nakon poraza upravo od Newcastlea, Guardiola je održao sastanak s igračima nakon kojeg je njegova momčad pobijedila u 14 utakmica zaredom i na kraju osvojila naslov.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2019. u 17:20 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola je uoči subotnjeg gostovanja kod Newcastlea u 14. kolu Premiershipa izjavio da njegova momčad više ne smije izgubiti, ako žele osvojiti titulu.

''Mi više ne smijemo izgubiti nijednu utakmicu, ali trenutno uopće ne razmišljam o obrani naslova. Imamo toliko ozljeda i toliko puno utakmica u sljedećih mjesec dana, tako da razmišljam samo o onoj sljedećoj'', kazao je Guardiola novinarima.

City je i prošle sezone zaostajao sedam bodova za Liverpoolom, a nakon poraza upravo od Newcastlea, Guardiola je održao sastanak s igračima nakon kojeg je njegova momčad pobijedila u 14 utakmica zaredom i na kraju osvojila naslov.

''Napravit ćemo isti sastanak i ove sezone kada osjetim da je to potrebno. Pokušavamo shvatiti zašto griješimo, imamo još vremena'', rekao je Guardiola.

Govorio je i o otkazu Unaiju Emeryju u Arsenalu, napominjući kako mu je uvijek žao kada čuje da je neki trener dobio otkaz.

''Žao mi ga je. I on i ja vrlo dobro znamo da sve ovisi o postignutim rezultatima. Tužno mi je čuti kada bilo koji trener dobije otkaz, a ovo sigurno neće promijeniti moje mišljenje o Unaijevim sposobnostima. On je nevjerojatan profesionalac i veliki znalac. Tri godine zaredom osvojio je Europsku ligu sa Sevillom. To su sigurno nevjerojatni rezultati'', kazao je Guardiola.

City poslije 13. odigranih kola zauzima treće mjesto s 28 bodova, devet manje od vodećeg Liverpoola. Drugo mjesto zauzima Leicester City s 29, dok se na četvrtom mjestu nalazi Chelsea s 26 bodova.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close