Haaland glavna tema

Guardiola otkrio dobre vijesti

Norvežanin ove sezone briljira u svim natjecanjima, ali je ovaj vikend propustio utakmicu u Premier ligi zbog problema sa stopalom.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2022. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Cityja sutra igraju zadnju utakmicu grupne faze Lige prvaka protiv Seville. Utakmica je bez rezultatskog značaja s obzirom na to da je u ovoj skupini sve već poznato, piše HRT

Manchester City i Borussia Dortmund idu u osminu finala, dok će Sevilla svoj put nastaviti u Europa ligi. U najavi susreta stoga je glavno pitanje bilo zdravstveno stanje jednog od najboljih napadača današnjice Erlinga Brauta Haalanda.

Norvežanin ove sezone briljira u svim natjecanjima, ali je ovaj vikend propustio utakmicu u Premier ligi zbog problema sa stopalom:

"On se trenutno osjeća dobro. Usporedno sa subotom, svakog dana se osjeća sve bolje. Još nije na sto posto, ne želimo ništa riskirati. Očekujem da bude spreman za vikend protiv Fulhama", rekao je trener Cityja Pep Guardiola.

Istaknimo kako je Norvežanin u dosadašnjih 11 nastupa u Premier ligi postigao čak 17 pogodaka.

Zanimljiv je bio i odgovor Guardiole novinarima, koje je zanimalo hoće li Katalonac uživo pratiti Svjetsko prvenstvo u Kataru:

"Ne, najbolji način za pratiti SP je od kuće s čašom crnog vina", poručio je Pep u svom stilu.

Kopirati
Drag cursor here to close