Bijeli dim u Bayernu?

Guardiola lobirao kod Hoeneßa za Thomasa Tuchela?

"Kazao sam mu koga ćemo prezentirati u sljedećim danima i on se složio s našim izborom", kazao je Hoeneß nakon susreta s Guardiolom.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2017. u 08:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi čovjek Bayerna Uli Hoeneß (65) i bivši trener Bavaraca Pep Guardiola (46) sjedili su u ponedjeljak ''dva debela sata'' u jednom restoranu u Münchenu, piše Bild, pretpostavljajući kako se Hoeneß s Guardiolom želio konzultirati o novom treneru svoga kluba.

Naime, nakon otkaza Carlu Ancelottiju, FC Bayern je u potrazi za dugoročnijim rješenjem na trenerskoj klupi.

Spominjala su se mnoga imena, a Bild piše kako je nakon ''amenovanja'' od strane Guardiole, novi trener bayerna najvjerojatnije Thomas Tuchel.

Za ''Abendzeitung'' je Hoeneß u ponedjeljak izjavio kako je Guardioli odao ime novog trenera Bayerna.

"Kazao sam mu koga ćemo prezentirati u sljedećim danima i on se složio s našim izborom", kazao je Hoeneß nakon susreta s Guardiolom.

Zanimljivo je da su sadašnji trener Manchester Cityja i bivši trener dortmundske Borussije postali veliki prijatelji u vrijeme rivalstva dok su vodili dva najslavnija i najuspješnija njemačka kluba.

Urbana legenda bilježi njihov nezaboravni susret u münchenskom baru ''Schumann's'' kada su satima za stolom zajednički ''razrađivali taktiku'' na način da su im čaše, solnice, bibernice i ostali predmeti služili kao zamišljeni nogometaši na travnjaku.

"On je veliki, veliki nogometni stručnjak, on je jedan od najboljih trenera na svijetu", kazao je Guardiola 2016 godine za Tuchela.

Kopirati
Drag cursor here to close