Pep(anje)

Guardiola: Četverostruka kruna? Ma, to je nemoguće!

Snovi Cityja o četiri titule i dalje su živi. U FA kupu su na korak od titule nakon plasmana u finale, lideri su prvenstva, a u Kupu prvaka ih smatraju jednim od favorita. Već su krajem veljače osvojili Carabao Cup
Sport / Nogomet | 07. 04. 2019. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Golom Gabriela Jesusa Manchester City je uz dosta muke pobijedio Brighton i plasirao se u finale FA kupa, a Pep Guardiola nakon susreta je ocijenio da je uspjeh njegova kluba u dosadašnjem djelu sezone fenomenalan.

Snovi Cityja o četiri titule i dalje su živi. U FA kupu su na korak od titule nakon plasmana u finale, lideri su prvenstva, a u Kupu prvaka ih smatraju jednim od favorita. Već su krajem veljače osvojili Carabao Cup (ranije Liga kup), pobijedivši FC Chelsea.

Trener Guardiola je logično imao dovoljno razloga biti zadovoljan nakon pobjede nad Brightonom.

"Mislim da je gotovo nemoguće osvojiti četiri naslova. Sama činjenica da smo preživjeli u svim natjecanjima do sada je čudo, ali vrlo je lijepo. Ipak, mislim da je to gotovo nemoguće. Gubimo igrače iz utakmice u utakmicu, što zbog umora što zbog ozljeda. Pokušat ćemo, naravno, pobijediti u svim utakmicama do kraja", rekao je Guardiola s dosta samopouzdanja i optimizma.

Kopirati
Drag cursor here to close