Problem je sudačka nadoknada

Guardiola: Ako bude ovako, igrat će se do 9 ujutro sljedećeg dana

"Ako nakon svakog gola u utakmici koja završi 4:3 dodaš 30 ili 45 sekundi, onda ćete na terenu biti do 9 sati ujutro sljedećeg dana. O ovome bi se trebalo polemizirati na internacionalnoj razini. Trenere nitko nije pitao, kao ni igrače", kaže Pep.
Sport / Nogomet | 07. 08. 2023. u 00:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bio je okršaj za prvi trofej u sezoni. Ne toliko važan, ali opet to je Pep Guardiola. Kojem je ovo bio treći vezani poraz s Manchester Cityjem u Community Shieldu. U prethodne dvije godine "Građani" su gubili od Leicestera i Liverpoola, a sada su ostali bez trofeja protiv Arsenala. Koji je igrao za ovaj trofej iako na kraju prošle sezone nije bio niti prvak, niti pobjednik Kupa. Manchester City je uzeo oba.

Malo je nedostajalo da napokon i City uzme ovaj trofej, ali je Arsenal duboko u nadoknadi zabio. Što je čini se zasmetalo Guardioli.

Izgubili smo tri finala Community Shielda zaredom, ali smo uzeli tri titule prvaka. Čestitam Arsenalu, Mikel Arteta ih je doveo u ovu poziciju, a novi igrači poput Declana Ricea su ih podigli na višu razinu. Puno će se klubova ove sezone boriti za naslove i izazov je ogroman, rekao je Guardiola.

Pep se požalio na činjenicu da je utakmica bila produžena osam minuta, pa nakon sudara glavama Partyja i Walkera još malo...

"Utakmice se produljuju zbog golova. Ako nakon svakog gola u utakmici koja završi 4:3 dodaš 30 ili 45 sekundi, onda ćete na terenu biti do 9 sati ujutro sljedećeg dana. O ovome bi se trebalo polemizirati na internacionalnoj razini. Trenere nitko nije pitao, kao ni igrače. Dođeš, igraš i prihvatiš pravila", dodao je Pep.

Kopirati
Drag cursor here to close