Svjedoci odustali od svjedočenja

Greenwood oslobođen optužbi za silovanje

Mladi napadač Uniteda uhićen je pod sumnjom da je silovao i zlostavljao svoju tadašnju partnericu.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2023. u 16:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš Manchester Uniteda Mason Greenwood oslobođen je optužbi za silovanje nakon što je slučaj protiv njega odbačen jer su svi ključni svjedoci odustali od svjedočenja na sudu i surađivanja s tužiteljima. Ovaj 21-godišnji nogometaš engleskog velikana je uhićen početkom 2022. godine te kasnije optužen za silovanje, piše Index.hr.

Mladi napadač Uniteda uhićen je pod sumnjom da je silovao i zlostavljao svoju tadašnju partnericu. Greenwood je ekspresno udaljen iz ekipe, za koju otad nije nastupao, ali je i dalje pod ugovorom s engleskim velikanom, od kojeg cijelo vrijeme dobiva plaću.

Ubrzo je pušten da se brani sa slobode, ali prekršio je uvjete koje mu je sud odredio tako što je kontaktirao i prijetio žrtvi. Zbog toga je u listopadu ponovno uhićen, nakon čega je platio jamčevinu kojom se vratio na slobodu.

Robson objavila snimke ozljeda

Podsjetimo, Greenwooda se smatralo jednim od najvećih talenata Manchester Uniteda i engleskog nogometa općenito, ali je u veljači ove godine suspendiran nakon ozbiljnih optužbi za seksualno i fizičko zlostavljanje, nakon čega je par dana proveo i u zatvoru.

Njegova tadašnja djevojka Harriet Robson na Instagramu je objavila snimke na kojima se na njenom tijelu vide hematomi i masnice od udaraca te razbijena usna, a objavila je i snimku na kojoj se čulo kako je Greenwood pokušava prisiliti na seksualni odnos.

Kopirati
Drag cursor here to close