Mnogo ih je

Grčki portal: Jedan od najvećih problema za Boyse u zatvoru su Srbi

Naredilo se sa viših instanci da čuvari vode računa o tome da se izbjegavaju kontakti koji mogu dovesti do sukoba, a izrađeni su i planovi pojačanih mjera i nadzora u svim zatvorima.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2023. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak su započeli transferi Dinamovih navijača u zasebne zatvore diljem Grčke. Iz pritvorskih centara Glavne policijske uprave započeo je transfer prvih 46 od ukupno 105 pritvorenih optuženika za krvave epizode u Ateni.

Kako piše grčki portal Newsit, preostali transferi u zatvore će se održati u srijedu 16. kolovoza ili u četvrtak. Konkretno, osmero ih je već u zatvoru Korydallos, 12 ih je trebalo biti poslano u zatvore Avlona, a ostali će biti raspoređeni u zatvore Trikala, Larissa, Volos, Nigrita, Komotini, Malandrino, Amfissa, Domokos, Chania, Chios, Grevena, Nafplio, Kos i zatvore u Solunu, ovisno o dostupnosti prostora.

Vlasti su, pišu Grci, izuzetno zabrinuti za sigurnost zatvorenika, zbog čega je Glavno tajništvo za protukaznenu politiku komuniciralo s upravama svih pritvorskih centara koji su, kažu, poduzeli stanovite mjere za siguran pritvor Dinamovih navijača.

Najveću glavobolju, piše portal Newsit, vlastima zadaju srpski zatvorenici kojih je nemali broj po grčkim zatvorima. Kako piše istoimeni portal, naredilo se sa viših instanci da čuvari vode računa o tome da se izbjegavaju kontakti koji mogu dovesti do sukoba, a izrađeni su i planovi pojačanih mjera i nadzora u svim zatvorima.

Tamo gdje ih je moguće držati na posebnim mjestima, to će se i učiniti. Na primjer, njih 8 koji su prebačeni u Korydallos drže se u posebnom odjelu kako ne bi imali kontakt s drugim zatvorenicima.

Kopirati
Drag cursor here to close