Uoči finala u Zenici

Grad Mostar apelira: Bez sukobljavanja, nereda i loših poruka

Grad Mostar uputio je apel zaljubljenicima u sport, navijačima klubova te građanima da u duhu pozitivne sportske kulture navijanja i podrške, pošalju lijepu sliku Mostara i svih njegovih građana.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2023. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Iskazujemo iskrene želje da se navijačka energija i euforija zadrži u pozitivnom sportskom rivalitetu i veličini ljubavi prema svojim klubovima, bez društvenih sukobljavanja i zaoštravanja odnosa između ljudi, nereda i loših poruka za Mostar", poruka je građanima Mostara uoči finalne utakmice Kupa BiH.

Bodrimo klubove za koje navijamo 

Naime, Grad Mostar uputio je apel zaljubljenicima u sport, navijačima klubova te građanima da u duhu pozitivne sportske kulture navijanja i podrške, pošalju lijepu sliku Mostara i svih njegovih građana.

"Ispratimo utakmicu Kupa u okruženju korektnog sportskog navijanja i odnosa i na taj način bodrimo klubove za koje navijamo", istaknuli su iz Grada.

Kako ističu, Mostar je posljednjih godina doživio veliku ekspanziju sportskih rezultata, posebno kada se radi o nogometu.

"Mostarski klubovi ostvaruju uspješne rezultate i u Mostaru se igra najbolji nogomet po kojem je naš grad čuven nadaleko. Pozitivnu i relaksiranu atmosferu trebamo
zadržati i u društvenom okruženju u kojem ćemo uz sportsku i navijačku kulturu, energično, ali uz korektan odnos imati sigurno okruženje i pokazati kako se s ljubavlju navija za svoje klubove", naveli su te dodali:

"Volimo svoj grad" 

"Molimo sve građane, medije i navijače da svojim aktivnostima u narednim danima doprinesemo pozitivnoj sportskoj atmosferi i predstavimo Mostar onako kako to naš grad i zaslužuje. Kao velikana sporta, koji bez obzira na specifičnosti i raznolikost, gradi i čuva dobre međusobne odnose i revitalizira dobar zajednički ugled".

Zamolili su predstavnike Mostara da iz Zenice pošalju lijepe poruke te budu dio velike i dostojanstvene sportske kulture.

"Zajedno čuvajmo i volimo svoj grad, poklonimo mu samo lijepe sportske priče i uspjehe. Klubovima Veležu i Zrinjskom želimo sportsku sreću i uspjeh. Sretno svima. Sretno Mostar!", istaknuli su.

Podsjetimo, finalna utakmica Kupa BiH igra se u srijedu 17. svibnja na stadionu Bilino Polje Zenica s početkom u 18:00 sati, a snage će odmjeriti mostarski klubovi FK Velež i HŠK Zrinjski Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close