Crnogorci oduševljeni

Gostoprimstvo na najjače: Crnogorce u Zenici čeka besplatno pečenje i parking

Crna Gora večeras u utakmici 5. kola Lige nacija gostuje Bosni i Hercegovini u Zenici.
Sport / Nogomet | 23. 09. 2022. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanci i Hercegovci spremili su toplu dobrodošlicu komšijama, a u Crnoj Gori ne kriju oduševljenje lijepim gestama našeg naroda.

Kako piše cg-fudbal.com, crnogorske navijače, osim besplatnog pečenja u restoranu “Kod Fehre”, očekuje i besplatan parking u Zenici!

“Dvije zemlje nastavljaju da grade fenomenalne prijateljske odnose. Poslije prelijepog dočeka reprezentacije Bosne i Hercegovine u Podgorici, Zenica uzvraća gostoprimstvo i osigurava besplatan parking za sve Crnogorce koji danas dolaze na Bilino Polje.

Naime, firma Strong Auto oduševila je malim gestom da osigura parking bez ikakve naknade za goste koji stižu iz Crne Gore.

Parking se nalazi u ulici Kamberovića čikma 6, samo jedan kilometar od stadiona Bilino Polje, odnosno 3 minuta vožnje autom ili 13 minuta pješačenja.

Podsjećamo, prilikom gostovanja Bosne i Hercegovine u Podgorici, jednom navijaču BiH zapaljen je kombi, a navijači naše reprezentacije prikupili su novac za novi i poručili da su to učinili vandali, a ne istinski Crnogorci”, piše cg-fudbal.com.

Utakmica BiH – Crna Gora počinje večeras od 20:45 u Zenici.

Kopirati
Drag cursor here to close