Bundesliga

Golčina Kramarića u porazu; Dvije Borussije uvjerljive

Numoljivi Andrej Kramarić zabio je već šesti gol u prva tri kola Bundeslige. Hrvatski napadač poentirao je za vodstvo Hoffenheima protiv Eintracht Frankfurta u 18. minuti.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2020. u 18:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Hoffenheim / Andrej Kramarić nastavlja pogađati u velikome stilu

Sjajni Andrej Kramarić zabio je već šesti gol u prva tri kola Bundeslige, a pogodio je za vodstvo Hoffenheima protiv Eintracht Frankfurta u 18. minuti.

Bio je to fantastičan zgoditak. Kramarić je prihvatio loptu na ulazu u šesnaesterac, sjajnim lažnjakom prevario čuvara i lijevom nogom savršeno pogodio u gornji kut protivničkog gola.

Njegov gol nije bio dovoljan da Hoffenheim izbjegne poraz - Eintracht je izjednačio u 55. minuti golom Japanca Kamade, a u 71. minuti Nizozemac Bas Dost donio je preokret i pobjedu za sastav iz Frankfurta.

Borussia Dortmund je s 4:0 deklasirala kod kuće Freiburg, dva je gola zabio mladi norveški centarfor Haaland (31, 66) a u strijelce su se upisali i Emre Can (47) te Felix Passlack (90+2).

Borussia M'gladbach je golovima Plee (14), Lainera (16) i Stindla (56, pen) slavila s 3:0 kod Koelna, dok je Werder Bremen kod kuće golom Bittencourta (27) svladao Arminiju Bielefeld s 1:0.

Stuttgart i Bayer Leverkusen su odigrali 1:1, a gosti su poveli preko Čeha Schicka (7).

Povratnicima u Bundesligu bod je sačuvao Austrijanac srpskog porijekla, Saša Kalajdžić (76).

Za Stuttgart je do 57. minute igrao hrvatski reprezentativac Borna Sosa.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close